Mottagningen i Skärholmen är stängd. Planeras att öppnas igen någon gång under 2019.

Vår mottagning i Skärholmen är stängd.

Vi arbetar för att kunna öppna på nytt under 2019. Vi vet inte när mottagningen kan öppna igen, men återkommer med mer information så fort vi vet.

Vi hänvisar därför alla besök hos oss till vår mottagning i Järva fram tills dess. Mottagningen i Järva är öppen som vanligt måndag-fredag. Kontakta oss på 08-123 393 90 eller via 1177 Vårdguiden för att boka tid. 

Skriv ut den här sidan

Besök oss

Vi finns i Järva (Rinkeby). Alla som identifierar sig som män är välkomna till oss på Stockholms mansmottagning. Vi har tyvärr inte möjlighet att utföra gynekologisk undersökning eller provtagning.

Drop-in

På drop-in kan du komma utan att boka tid för att testa eller undersöka dig för sexuellt överförbara infektioner hos sjuksköterska.

Drop-in-mottagningen är öppen följande tider:

  • Tisdag 17-19
  • Fredag 8.30-11.30

OBS! 
Behöver du hjälp med andra sexuella problem som till exempel erektionsproblem eller tidig utlösning måste tid bokas genom att ringa eller skicka meddelande via 1177 Vårguidens e-tjänster.

Tidsbokade besök, av- och ombokning

För att boka en tid hos oss kan du ringa eller kontakta oss via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Av- eller ombokning måste ske senast 24 timmar före avtalad tid. Meddelande om återbud kan lämnas på vår telefonsvarare dygnet runt, 08-123 393 90 eller via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

OBS! Om du inte avbokar ett planerat besök i tid måste du betala avgift för uteblivet besök. Det gäller även om besöket hade varit avgiftsfritt, till exempel om du skulle ha testat dig för könssjukdomar, eller om du har högkostnadsskydd/frikort.

Kostnad

All provtagning och behandling av sexuellt överförbara sjukdomar som omfattas av smittskyddslagen är gratis. Kondområdgivning kostar heller ingenting.

Besöksavgifter:

  • Läkarbesök 350 kronor
  • Besök hos psykolog 100 kronor
  • Besök hos sjuksköterska 100 kronor

Avgifterna är i enlighet med landstingets taxa och högkostnadsskydd/frikort gäller på mottagningen.

Hitta till oss

Stockholms mansmottagning i Järva ligger i Rinkeby, i byggnaden "Möllan", mittemot OKQ8-macken intill E 18. Det är i samma byggnad som Järva Närakut och Aleris vårdcentral. Vi finns på plan tre, ingång 70 B.

Närmaste tunnelbanestation är Rinkeby. Närmaste busshållplats är Rinkebysvängen.